Gunnar Steen valgt som ny leder af Eckersberg Børneunivers

Forældrekredsen bag Eckersberg Børneunivers har valgt at ansætte Gunnar Steen som ny leder af hele børneuniverset, dvs. både skole og børnehave.

Gunnar Steen er en kendt og elsket lærer i Blans. Siden 2003 har haft han været ansat på Eckersberg Friskole, hvor han har haft ansvaret for både de mindste, mellemgruppen og skolens ældste elever.

Han har tidligere været konstitueret leder under et ledelsesskift. Så da Morten Ellegaard, skolens leder gennem de seneste fire år, valgte at søge nye udfordringer fra august 2014, sprang Gunnar Steen til igen og påtog sig posten som midlertidig skoleleder.

Det har han nu gjort så godt, at bestyrelsen og skolens ansatte ikke var det mindste i tvivl efter at have gennemført jobsamtaler med såvel interne og eksterne ansøgere. Gunnar Steen var den bedste:

– ”Vi har fået en meget dygtig leder, der har klare pædagogiske holdninger. Han tør også udfordre sig selv og skolens øvrige ansatte til at holde fast i, at børnene er skolens centrum”, siger skolens formand Søren Hansen.

Gunnar Steen har været bannerfører for vedtagelsen af Børns Ret, skolens grundlov, der sikrer hver elev ret til at lære på barnets eget niveau, ret til at blive mødt positivt og med respekt og i forventning om, at de voksne sørger for, at det trives.

Gunnar Steen er 48 år, vokset op i en tosproget, sydslesvigsk familie, og uddannet fra Haderslev Statsseminarium. Han bor i Sottrupskov med sin kone Angela. Parret har tre store børn.

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>